Dobro došli na CREDENZA online!

Stadium SL

12.560,00 RSD

Metalna lampa inspirisana dizajnom koncertne rasvete.

Brend: Credenza Luminaires

1 na zalihama

SKU RSL008 Kategorije , , Tagovi ,

Naziv: Stadium SL

Tip: Stona lampa

Model: Stadium SL

Količina: 1 komad

Boja: Crna, Bakar

Materijal: Metal, Staklo

Dimenzije: Prečnik 38 cm, V 55 cm

Težina paketa: 9.7 kg

Sijalica: G9 x 4 

Sijalice uključena u cenu: Ne

Zaštita: IP20

Uvoznik: Credenza doo Subotica

Zemlja porekla: Kina

Cena isporuke za ovaj proizvod je 705,00 RSD.

Napomena

Ako se odlučite za kupovinu više od jednog proizvoda, konačna cena isporuke zavisi od ukupne težine svih poručenih proizvoda i u svakom trenutku je možete proveriti klikom na ikonicu KORPA i zatim klikom na PREGLED KORPE.

Isto tako, ako na stranici za PLAĆANJE kao način plaćanja odaberete Plaćanje pouzećem, trošak isporuke će biti uvećan za poštarinu u iznosu od 1% od ukupne otkupne vrednosti naručenih proizvoda,  minimum 20.00 RSD i za poštarinu za rukovanje otkupnom pošiljkom u visini od 30.00 RSD po važećem cenovniku Pošte Srbija.

Više o uslovima isporuke pročitajte ovde.

Credenza je pokrenuta od strane dva prijatelja zaljubljenika u dizajn i uređenje enterijera koji su u konstantnoj potrazi za lepim stvarima kojima možete oplemeniti vaš životni prostor. Naša zajednička strast, svojevrsni Folie A Deux, kako mi volimo da to zovemo, za rezultat ima ponudu proizvoda koji su neobični, bezvremeni i pre svega prelepo dizajnirani. 

Saznaj više ovde!

Inspiracija za blog

Sigurno ćete se složiti ako kažemo da ni jedan prostor nije kompletan bez adekvatne lampe. Kada uređujete svoj životni ili radni prostor, posebnu pažnju treba obratiti na rasvetu, koja joj daje potrebnu dubinu i emociju, koja joj omogućava osvetljenje i funkcionalnost.

Stone lampe su komadi čija funkcija je upravo to, da prikaže emociju prostora u kojoj se nalazi i koju osvetljava.

Često se u projektima za dizajn enterijera, arhitekte i dizajneri marginalno osvrću na rasvetna tela i osvetljenje uopšteno, što dovodi do teških i nepotrebnih prepravki pri završnoj izradi prostora.

Zato je potrebno na vreme osmisliti kako će vaše prostorije biti osvetljene, i u napred odrediti koje rasvetno telo će gde biti pozicionirano i sa kakvim karakteristikama.

Kako bi smo razumeli koju emociju i kakav ambijent daje određena vrsta stone lampe, pozabavićemo se njenim tipovima, načinima osvetljavanja i pozicioniranja u vašem prostoru.

Nastavite sa čitanjem

Zašto mislimo da će vam se svideti

STADIUM SL je stona lampa retro izgleda i kombinuje metalnu šipku fiksiranu na postolje na koju su postavljene 4 metalne polu sfere u kojima se nalaze čak 2 stakla koja pokrivaju sijalicu, jedno od belog i jedno od prozirnog stakla.Lampa je crne boje a unutrašnjost lampe je zlatna što ovom modelu daje rock chic izgled koji će se po našoj zamisli savršeno uklopiti u dizajn vaše sobe za slušanje muzike. STADIUM SL je deo STADIUM kolekcije koju čine još i luster u 2 veličine.

U vašem prostoru

Nekoliko gitara na zidovima, kožna sofa ili lounge fotelja, fensi stolić i savršen hi-fi sistem su sve što vam pored ove stone lampe treba za uživanje u stilu u vašoj omiljenoj kolekciji vinila. Ako se ovaj setup nalazi u vašem dnevnom boravku, savetujemo dodavanje lustera iz iste STADIUM kolekcije kako bi ova rock’n’roll priča bila u potpunosti zaokružena. U drugom scenariju vidimo tamnu moody spavaću sobu sa ovom lampom na crnoj restauriranoj veniti komodi iznad kojeg je postavljeno ogledalo sa zlatnim ramom.

News
Letter

Vesti o novim proizvodima, trendovima i specijalnim popustima direktno u vašem inbox-u!