Dobro došli na CREDENZA online!

Stranac

2.160,00 RSD

Keramička figura dostupna u 2 boje.

Brend: Credenza Objects

SKU DEK058 Kategorije ,

Naziv: STRANAC

Tip: Figura

Model: B / C

Količina: 1 komad

Boja: Model B: Bela / Model C: Metalik srebrna

Materijal: Keramika

Dimenzije: 17 cm x 13 cm, V 26 cm

Težina paketa: 1 kg

Uvoznik: Credenza doo Subotica

Zemlja porekla: Kina

Cena isporuke za ovaj proizvod je 415,00 RSD.

Napomena

Ako se odlučite za kupovinu više od jednog proizvoda, konačna cena isporuke zavisi od ukupne težine svih poručenih proizvoda i u svakom trenutku je možete proveriti klikom na ikonicu KORPA i zatim klikom na PREGLED KORPE.

Isto tako, ako na stranici za PLAĆANJE kao način plaćanja odaberete Plaćanje pouzećem, trošak isporuke će biti uvećan za poštarinu u iznosu od 1% od ukupne otkupne vrednosti naručenih proizvoda,  minimum 20.00 RSD i za poštarinu za rukovanje otkupnom pošiljkom u visini od 30.00 RSD po važećem cenovniku Pošte Srbija.

Više o uslovima isporuke pročitajte ovde.

Credenza je pokrenuta od strane dva prijatelja zaljubljenika u dizajn i uređenje enterijera koji su u konstantnoj potrazi za lepim stvarima kojima možete oplemeniti vaš životni prostor. Naša zajednička strast, svojevrsni Folie A Deux, kako mi volimo da to zovemo, za rezultat ima ponudu proizvoda koji su neobični, bezvremeni i pre svega prelepo dizajnirani. 

Saznaj više ovde!

Inspiracija

Roman „Stranac“ Albert Kami-a je inspiracija za našu skulpturu STRANAC. To je ličnost koja predstavlja ljudsku egzistenciju u svoj svojoj apsurdnosti. On je stranac društvu, a društvo je strano njemu. STRANAC stoji i posmatra svet, oseća se otuđeno i prihvata svaku činjenicu i svaki događaj koji mu život nameće bez i jednog pogovora. Hrabar, jedinstven i potpuno drugačiji od sveta koji ga okružuje, STRANAC je svako od nas koji ovaj materijalni svet posmatra u apsurdu njegovog postojanja.

Zašto mislimo da će vam se svideti

STRANAC u našem domu je onaj trenutak istine i jedinstva koji nam je nedostajao. On nas čini otvorenijim, hrabrijim i drugačijim u našoj težnji da prihvatimo svet oko nas. Njegova srednja visina zahteva samostalno izlaganje na konzolnim elementima, dok u kombinaciji sa nekim manje updaljivim elementima ga čini kompleksnijim i spremnijim za drugačije instalacije.

U vašem prostoru

STRANAC dolazi u dve boje, bela i srebrna, u zavisnosti od vašeg afiniteta lako ih možete uklopiti u moderan kao i tradicionalan ambijent, gde će se kontrastno isticati. Po veličini spada u srednju kategoriju dekora te se lako uklapa sa ostalim elementima vašeg doma. Zbog svoje apstraktnosti ostavlja utisak na svakog posmatrača.

News
Letter

Vesti o novim proizvodima, trendovima i specijalnim popustima direktno u vašem inbox-u!