Dobro došli na CREDENZA online!

The Knight

1.320,00 RSD

Keramička šahovska figura u zlatnoj boji.

Brend: Credenza Objects

1 na zalihama

SKU DEK016 Kategorije , , Tagovi , ,

Naziv: The Knight

Tip: Figura

Model: The Knight

Količina: 1 komad

Boja: Zlatna

Materijal: Keramika

Dimenzije: 12 x 12 cm, V 29 cm

Težina paketa: 1.1 kg

Uvoznik: Credenza doo Subotica

Zemlja porekla: Kina

Cena isporuke za ovaj proizvod je 415,00 RSD.

Napomena

Ako se odlučite za kupovinu više od jednog proizvoda, konačna cena isporuke zavisi od ukupne težine svih poručenih proizvoda i u svakom trenutku je možete proveriti klikom na ikonicu KORPA i zatim klikom na PREGLED KORPE.

Isto tako, ako na stranici za PLAĆANJE kao način plaćanja odaberete Plaćanje pouzećem, trošak isporuke će biti uvećan za poštarinu u iznosu od 1% od ukupne otkupne vrednosti naručenih proizvoda,  minimum 20.00 RSD i za poštarinu za rukovanje otkupnom pošiljkom u visini od 30.00 RSD po važećem cenovniku Pošte Srbija.

Više o uslovima isporuke pročitajte ovde.

Credenza je pokrenuta od strane dva prijatelja zaljubljenika u dizajn i uređenje enterijera koji su u konstantnoj potrazi za lepim stvarima kojima možete oplemeniti vaš životni prostor. Naša zajednička strast, svojevrsni Folie A Deux, kako mi volimo da to zovemo, za rezultat ima ponudu proizvoda koji su neobični, bezvremeni i pre svega prelepo dizajnirani. 

Saznaj više ovde!

Inspiracija

Šahovska figura Konj, ili kako se popularno zove Vitez, nije slučajno predstavljena kao ova plemenita životinja. Simbolizuje ratnika, viteza, zaštitnika kraljevske porodice, pored kojih se i nalazi na šahovskoj postavci. Oni su prva linija odbrane tvrđave u slučaju neprijateljskog napada, i poslednji koji se iz bitke povlače. Oni su zaštitnici i borci, snažni, odvažni i lojalni, oni imaju se ove one osobine, koje se danas u ljudima retko nalaze. Zbog toga su večita inspiracija za pisce, umetnike i reditelje. THE KNIGHT unosi u vaš dom duh viteštva iskazan kroz jednu od najpoznatijih figura ikada napravljenih.

Zašto mislimo da će vam se svideti

THE KNIGHT je keramička šahovska figura oblih linija i elegantnog dizajna. Njena zlatna boja upotpunjuje prostor i daje mu dozu luksuza, dok njena veličina je sasvim dovoljna da stoji samostalno i pokazuje svoju raskošnu lepotu. Šahovske figure simbolišu dinamiku i igru, uloge i društveni status, s toga najlepše izgledaju kada su zajedno. Izvor svetlosti direktnog ili prirodnog dodaje dinamiku i oživljava igru, zbog čega ih je najbolje postaviti kraj prozora ili ispod podne lampe. Vitez je najmanja šahovska figura u našoj ponudi. Šta mislite o Kralju i Kraljici?

U vašem prostoru

Šahovske figure iz naše ponude su napravljene od keramike, blagih, oblih i elegantnih linija sa zlatnim završnim slojem, koje se ističu svojom upečatljivošću i prepoznatljivošću klasičnih elemenata šahovske igre. U kombinaciji sa ostalim figurama iz naše ponude, dobijate puniji i raskošniji efekat, bilo na komodi, kao centralnom komadu nameštaja vaše prostorije ili na stoliću pored vaše omiljene sofe. Verujemo da gde god se odlučili pozicionirati THE KNIGHT figuru, neće ostati nezapažen.

News
Letter

Vesti o novim proizvodima, trendovima i specijalnim popustima direktno u vašem inbox-u!