Dobro došli na CREDENZA online!

The Queen

1.800,00 RSD2.600,00 RSD

Keramička šahovska figura kraljice u zlatnoj boji.

Brend: Credenza Objects

SKU DEK021 Kategorije , , Tagovi , ,

Naziv: The Queen

Tip: Figura

Model: The Queen M/L

Količina: 1 komad

Boja: Zlatna

Materijal: Keramika

Dimenzije: M Prečnik 14 cm, V 37 cm, L Prečnik 15.5 cm, V 50 cm

Težina paketa: M 1.05 kg / L 2.1 kg

Uvoznik: Credenza doo Subotica

Zemlja porekla: Kina

Cena isporuke za ovaj proizvod je 415,00 RSD za M model i 545.00 RSD za L model

Napomena

Ako se odlučite za kupovinu više od jednog proizvoda, konačna cena isporuke zavisi od ukupne težine svih poručenih proizvoda i u svakom trenutku je možete proveriti klikom na ikonicu KORPA i zatim klikom na PREGLED KORPE.

Isto tako, ako na stranici za PLAĆANJE kao način plaćanja odaberete Plaćanje pouzećem, trošak isporuke će biti uvećan za poštarinu u iznosu od 1% od ukupne otkupne vrednosti naručenih proizvoda,  minimum 20.00 RSD i za poštarinu za rukovanje otkupnom pošiljkom u visini od 30.00 RSD po važećem cenovniku Pošte Srbija.

Više o uslovima isporuke pročitajte ovde.

Credenza je pokrenuta od strane dva prijatelja zaljubljenika u dizajn i uređenje enterijera koji su u konstantnoj potrazi za lepim stvarima kojima možete oplemeniti vaš životni prostor. Naša zajednička strast, svojevrsni Folie A Deux, kako mi volimo da to zovemo, za rezultat ima ponudu proizvoda koji su neobični, bezvremeni i pre svega prelepo dizajnirani. 

Saznaj više ovde!

Inspiracija

Kralj i Kraljica. Dve najvažnije figure u šahu. Najvažnije figure u monarhijama, državni poglavari, vladari, figure koje su menjale istoriju, krojile granice, idealizovane i demonizovane, obožavane i prezirane, činile su nedostižan ideal svakog čoveka ostavljajući ga zauvek fasciniranim simbolom bogatstva i moći. Kontroverzna simbolika ova dva lika je bila i inspiracija za stvaranje dekorativnih predmeta, odeće i nameštaja mnogim dizajnerima i arhitektama. Raskoš lepota THE KING i THE QUEEN figura treba da zauzme centralno mesto vašeg kamina, komode ili police sa knjigama u vašem salonu.

Zašto mislimo da će vam se svodeti

Kralj i Kraljica, bezvremenski par koji je uvek i svuda zajedno, prikazujući svoju raskoš i lepotu, pleneći svojom veličinom i luksuzom, ulepšavajući prostor dajući im dozu ekstravagancije. Figure su napravljene od keramike impozantne visine od gotovo pola metra, što ih čini statement komadom kućnog dekora. Ništa ne može da parira ovim figurama na vašoj komodi ili na stoliću u uglu sobe. Pravu moć imaju tek kada su zajedno i tada čine centralno mesto vašeg salona ili dnevne sobe.

U vašem prostoru

Šahovske figure iz naše ponude su napravljene od keramike, blagih,  oblih i elegantnih linija sa zlatnim završnim slojem, koje se ističu svojom upečatljivošću i prepoznatljivošću klasičnih elemenata šahovske igre. THE KING  i THE QUEEN su centralne figure ove drevne igre, tako i u vašem domu one zahtevaju svoj tron, mesto koje zaslužuju, gde će pleniti svojim izgledom i raskoši. Bilo da su na komodi sa knjigama ili na kaminu vašeg salona, one će uvek biti centar dešavanja vaše prostorije.

News
Letter

Vesti o novim proizvodima, trendovima i specijalnim popustima direktno u vašem inbox-u!