Dobro došli na CREDENZA online!

The Thinker

1.720,00 RSD

Keramička figura u srebrnoj boji na belom postolju.

Brend: Credenza Objects

SKU DEK022 Kategorije , Tagovi , ,

Naziv: The Thinker

Tip: Figura

Model: The Thinker S/M

Količina: 1 komad

Boja: Srebrna, Bela

Materijal: Keramika

Dimenzije: S 7.5 x 7.5 cm, V 20 cm / M 8 x 7.5 cm, V 23 cm

Težina paketa: S 0.5 kg / M 0.55 kg

Uvoznik: Credenza doo Subotica

Zemlja porekla: Kina

Cena isporuke za ovaj proizvod je 415,00 RSD.

Napomena

Ako se odlučite za kupovinu više od jednog proizvoda, konačna cena isporuke zavisi od ukupne težine svih poručenih proizvoda i u svakom trenutku je možete proveriti klikom na ikonicu KORPA i zatim klikom na PREGLED KORPE.

Isto tako, ako na stranici za PLAĆANJE kao način plaćanja odaberete Plaćanje pouzećem, trošak isporuke će biti uvećan za poštarinu u iznosu od 1% od ukupne otkupne vrednosti naručenih proizvoda,  minimum 20.00 RSD i za poštarinu za rukovanje otkupnom pošiljkom u visini od 30.00 RSD po važećem cenovniku Pošte Srbija.

Više o uslovima isporuke pročitajte ovde.

Credenza je pokrenuta od strane dva prijatelja zaljubljenika u dizajn i uređenje enterijera koji su u konstantnoj potrazi za lepim stvarima kojima možete oplemeniti vaš životni prostor. Naša zajednička strast, svojevrsni Folie A Deux, kako mi volimo da to zovemo, za rezultat ima ponudu proizvoda koji su neobični, bezvremeni i pre svega prelepo dizajnirani. 

Saznaj više ovde!

Inspiracija

Čuvena skulptura Mislilac je nastala 1880.godine veštim rukama Francuskog umetnika Augustina Rodina. Originalno se zvala Poeta i trebala je da stoji na tkz. Vratima Pakla (inspiracija iz Danteovog Pakla) muzeja dekorativnih umetnosti u Parizu, koji nikada nije sagrađen. Ona se nakon toga osamostaljuje kao statua u vrtu Rodin Muzeja u Parizu, i postaje poznata kao Mislilac. Zbog svoje prepoznatljive figure čoveka sa licem naslonjenim na ruku, doživljava reinkarnacije kroz istoriju i biva prepoznata kao jedna od najistaknutijih statua svih vremena. Naš THE THINKER ima moderan oblik i predstavlja današnjeg čoveka, gladnog znanja i novih inspiracija.

Zašto mislimo da će vam se svideti

THE THINKER je figura napravljena od keramike sa srebrnim finišem koji se sliva na svoje postolje. Vibrantna figura čoveka licem naslonjenog na ruku, zamišljenim i zagledanim u daljine, odaje utisak spokoja, harmonije i elegancije. Njegov pomalo futuristički izgled unosi moderan vajb u vaš ambijent, bilo daj e to u vašem poslovnom prostoru ili biblioteci, čineći ga nesvakidašnjim i smelim izborom dekora. Igra svetlosti na njegovoj srebrnoj površini dodaje luksuzni element ovoj figuri a svakako i vašem prostoru. THE THINKER simboliše današnjeg čoveka, željnog nove budućnosti i inspiracija.

U vašem prostoru

THE THINKER je keramička figura visine od 23cm, što je čini srednje kategorisanim dekorativnim predmetom i lakše uklopljivim u vaš postojeći ambijent. Srebrna završna boja je čini elegantnom i pomalo futurističkom, koja se vrlo lako uklapa u moderan i tradicionalan dom, Predlažemo je na vašem radnom stolu ili na policama sa knjigama, gde kao Mislilac odgovara u potpunosti nameni i koncepciji prostora. U kombinaciji sa usmerenim svetlom vaše noćne lampe na stolu, dobija svoj pun izgled i očarava svojom dinamikom linija.

News
Letter

Vesti o novim proizvodima, trendovima i specijalnim popustima direktno u vašem inbox-u!