Dobro došli na CREDENZA online!

White Stripes

3.480,00 RSD4.160,00 RSD

Kristalna vaza u 2 veličine.

Brend: Credenza Objects

SKU DEK004 Kategorije , Tagovi , ,

Naziv: White Stripes

Tip: Vaza

Model: White Stripes M/L

Količina: 1 komad

Boja: Crna, Bela

Materijal: Kristal

Dimenzije: M 12 x 5 cm, V 22 cm / L 14 x 5 cm, V 27 cm

Težina paketa: M 3.2 kg / L 5.1 kg

Uvoznik: Credenza doo Subotica

Zemlja porekla: Kina

Cena isporuke za ovaj proizvod je 545,00 RSD za M veličinu i 705.00 RSD za L veličinu.

Napomena

Ako se odlučite za kupovinu više od jednog proizvoda, konačna cena isporuke zavisi od ukupne težine svih poručenih proizvoda i u svakom trenutku je možete proveriti klikom na ikonicu KORPA i zatim klikom na PREGLED KORPE.

Isto tako, ako na stranici za PLAĆANJE kao način plaćanja odaberete Plaćanje pouzećem, trošak isporuke će biti uvećan za poštarinu u iznosu od 1% od ukupne otkupne vrednosti naručenih proizvoda,  minimum 20.00 RSD i za poštarinu za rukovanje otkupnom pošiljkom u visini od 30.00 RSD po važećem cenovniku Pošte Srbija.

Više o uslovima isporuke pročitajte ovde.

Credenza je pokrenuta od strane dva prijatelja zaljubljenika u dizajn i uređenje enterijera koji su u konstantnoj potrazi za lepim stvarima kojima možete oplemeniti vaš životni prostor. Naša zajednička strast, svojevrsni Folie A Deux, kako mi volimo da to zovemo, za rezultat ima ponudu proizvoda koji su neobični, bezvremeni i pre svega prelepo dizajnirani. 

Saznaj više ovde!

Inspiracija

Kada smo privi put ugledali ove neverovatne crno/bele kristalne vaze, asocijacija na WHITE STRIPES je bila sama po sebi nametnuta. WHITE STRIPES je duo potpunog kontrasta i muzičkog izražaja, povezuje brata i sestru, mladića i devojku, muža i ženu u neprekidni niz ljubavi i konflikta. Ova vaza je za nju i njega.

Zašto mislimo da će vam se svideti

Kristalne vaze WHITE STRIPES donose novu dimenziju vašim cvetnim aranžmanima. Sud u koji se stavlja cveće je manjih dimenzija i dozvoljava da vaza zadrži ukrasni atribut a ne samo upotrebni. Akcenat je na crno-belim prugama, koje prelamaju svetlost na neobičan način i čine vaš trpezarijski sto ili prozorsko okno ukrašenim modernim i jasnim kontrastima. Vaze dolaze u dve dimenzije, koje zajedno čine jednu celinu i predstavljaju zaseban dekor u vašoj prostoriji.

U vašem prostoru

Kristalne vaze WHITE STRIPES imaju jasne i moderne linije, koje se najbolje uklapaju u minimalistički stil uređenja enterijera, gde njihova čistoća izrade dolazi do izražaja. U kombinaciji sa belom površinom vašeg kuhinjskog stola ili staklene police, efekat crno-belih pruga dobija svoju punu lepotu. Kada se minimalistički izraz kombinuje sa koloritnim cvetnim aranžmanima, dobijate potpuni efekat boja prirode unete u vaš dom.

News
Letter

Vesti o novim proizvodima, trendovima i specijalnim popustima direktno u vašem inbox-u!