Dobro došli na CREDENZA online!

Wild Roses

1.040,00 RSD

Ukrasno jastuče sa cvetnim motivom.

3 na zalihama

SKU VPDEK008 Kategorije , Tagovi , ,

Naziv: Wild Roses

Tip: Ukrasno Jastuče

Model: Wild Roses

Količina: 1 komad

Boja: Razno, osnova bela

Materijal: Pamuk, Silikonsko punjenje

Dimenzije: 45 x 10 x 45 cm, punjenje 450 gr

Težina paketa: 0.6 kg

Uvoznik: Home Art doo Beograd

Zemlja porekla: India

Cena isporuke za ovaj proizvod je 415,00 RSD.

Napomena

Ako se odlučite za kupovinu više od jednog proizvoda, konačna cena isporuke zavisi od ukupne težine svih poručenih proizvoda i u svakom trenutku je možete proveriti klikom na ikonicu KORPA i zatim klikom na PREGLED KORPE.

Isto tako, ako na stranici za PLAĆANJE kao način plaćanja odaberete Plaćanje pouzećem, trošak isporuke će biti uvećan za poštarinu u iznosu od 1% od ukupne otkupne vrednosti naručenih proizvoda,  minimum 20.00 RSD i za poštarinu za rukovanje otkupnom pošiljkom u visini od 30.00 RSD po važećem cenovniku Pošte Srbija.

Više o uslovima isporuke pročitajte ovde.

Credenza je pokrenuta od strane dva prijatelja zaljubljenika u dizajn i uređenje enterijera koji su u konstantnoj potrazi za lepim stvarima kojima možete oplemeniti vaš životni prostor. Naša zajednička strast, svojevrsni Folie A Deux, kako mi volimo da to zovemo, za rezultat ima ponudu proizvoda koji su neobični, bezvremeni i pre svega prelepo dizajnirani. 

Saznaj više ovde!

Inspiracija

Dodavanje floralnih motiva u enterijer je u trendu već dugi niz godina jer dodaje na šarmu i atraktivnosti našeg životnog prostora. Kako je u pitanju veoma upadljiv dezen, veoma lako se pretera i zato budite obazrivi. Nekoliko jastučića na sofi ili vašoj omiljenoj fotelji je više nego dovoljno za većinu stanova i kuća.

Zašto mislimo da će vam se svideti

Pamučna navlaka sa motivom ruža koja se lako skida i pere osvojiće vaša srca već na prvi pogled.

U vašem prostoru

Predlažemo da WILD ROSES jastuče držite na sofi u dnevnom boravku ukombinovano sa još nekoliko jednobojnih jastučića i tako unesete živu atmosferu u prsostor u kojem najviše boravite. Prelepo će izgledati i nekoliko razbacanih po krevetu u vašoj spavaćoj sobi i to u kombinaciji sa jednobojnim prekrivačem u nekoj od boja sa jastučeta.

News
Letter

Vesti o novim proizvodima, trendovima i specijalnim popustima direktno u vašem inbox-u!