Dobro došli na CREDENZA online!

Wisdom

1.480,00 RSD

Keramička figura dostupna u 3 modela.

Brend: Credenza Objects

SKU DEK061 Kategorije ,

Naziv: Wisdom

Tip: Figura

Model: A – Kikazaru / B – Mizaru / C – Iwazaru

Količina: 1 komad

Boja: Off White

Materijal: Keramika

Dimenzije: 15 cm x 15 cm, V 15 cm

Težina paketa: 0,9 kg

Uvoznik: Credenza doo Subotica

Zemlja porekla: Kina

Cena isporuke za ovaj proizvod je 415,00  RSD.

Napomena

Ako se odlučite za kupovinu više od jednog proizvoda, konačna cena isporuke zavisi od ukupne težine svih poručenih proizvoda i u svakom trenutku je možete proveriti klikom na ikonicu KORPA i zatim klikom na PREGLED KORPE.

Isto tako, ako na stranici za PLAĆANJE kao način plaćanja odaberete Plaćanje pouzećem, trošak isporuke će biti uvećan za poštarinu u iznosu od 1% od ukupne otkupne vrednosti naručenih proizvoda,  minimum 20.00 RSD i za poštarinu za rukovanje otkupnom pošiljkom u visini od 30.00 RSD po važećem cenovniku Pošte Srbija.

Više o uslovima isporuke pročitajte ovde.

Credenza je pokrenuta od strane dva prijatelja zaljubljenika u dizajn i uređenje enterijera koji su u konstantnoj potrazi za lepim stvarima kojima možete oplemeniti vaš životni prostor. Naša zajednička strast, svojevrsni Folie A Deux, kako mi volimo da to zovemo, za rezultat ima ponudu proizvoda koji su neobični, bezvremeni i pre svega prelepo dizajnirani. 

Saznaj više ovde!

Inspiracija

Kikazaru, Mizaru i Iwazaru su majmuni iz Japanske poslovice koja kaže: „Ne gledaj zlo, ne slušaj zlo, ne pričaj zlo.“ koja je nastala u 8.v.n.e. i kao takva postala kasnije poznata u zapadnoj kulturi. Originalno poreklo ove izreke potiče iz Kine u periodu od 4 v.pn.e do 2.v.p.n.e. ali su je budistički monasi doneli u Japan je dobila svoje otelotvorenje u obliku majmuna, po kojima ih svi prepoznajemo. U modernom svetu one se kupuju i poklanjaju kao amajlije koje donose sreću vlasnicima.

Zašto mislimo da će vam se svideti

Wisdom je jedna od poznatih figura iz kolekcije Three wise man. Ona je minijatura čovekolikog oblika začuđenog lica koja simbolizuje „Ne slušaj zlo, ne gledaj zlo, ne govori zlo“ poznate poslovice. Kao keramička lopta prečnika 15cm spada u manje figure i lako se kombinuje sa ostalim dekorom u vašem domu. Odlično izgleda u kombinaciji sa ostale dve figure, kada se njena prava uloga zapravo formira.

U vašem prostoru

Keramička figura Wisdom spada u deo kolekcije Three wise man sa pokretom ruku preko ušiju, očiju i usta. Preporučujemo postavljanje na uočljivom mestu kao što je klub sto ili stočić kraj sofe, gde će posmatraču sigurno dati povod za razmišljanje. Njena neutralna boja peska uklapa se u svaki ambijent, te je idealna kao poklon voljenoj osobi ili prijatelju. Wisdom ima mudrost koja se deli i prenosi nesebično, davno zaboravljena vrlina na koju će vas ona stalno podsećati.

News
Letter

Vesti o novim proizvodima, trendovima i specijalnim popustima direktno u vašem inbox-u!