Dobro došli na CREDENZA online!

Woodstock

1.920,00 RSD2.760,00 RSD

Figura od metala u 2 veličine.

Brend: Credenza Objects

SKU DEK008 Kategorije , Tagovi , ,

Naziv: Woodstock

Tip: Figura

Model: Woodstock S/L

Količina: 1 komad

Boja: Zlatna

Materijal: Metal

Dimenzije: S 16 x 16 cm, V 32.5 / L 23 x 21 cm, V 43 cm

Težina paketa: S 0.9 kg / L 1.8 kg

Uvoznik: Credenza doo Subotica

Zemlja porekla: Kina

Cena isporuke za ovaj proizvod je 415,00 RSD.

Napomena

Ako se odlučite za kupovinu više od jednog proizvoda, konačna cena isporuke zavisi od ukupne težine svih poručenih proizvoda i u svakom trenutku je možete proveriti klikom na ikonicu KORPA i zatim klikom na PREGLED KORPE.

Isto tako, ako na stranici za PLAĆANJE kao način plaćanja odaberete Plaćanje pouzećem, trošak isporuke će biti uvećan za poštarinu u iznosu od 1% od ukupne otkupne vrednosti naručenih proizvoda,  minimum 20.00 RSD i za poštarinu za rukovanje otkupnom pošiljkom u visini od 30.00 RSD po važećem cenovniku Pošte Srbija.

Više o uslovima isporuke pročitajte ovde.

Credenza je pokrenuta od strane dva prijatelja zaljubljenika u dizajn i uređenje enterijera koji su u konstantnoj potrazi za lepim stvarima kojima možete oplemeniti vaš životni prostor. Naša zajednička strast, svojevrsni Folie A Deux, kako mi volimo da to zovemo, za rezultat ima ponudu proizvoda koji su neobični, bezvremeni i pre svega prelepo dizajnirani. 

Saznaj više ovde!

Inspiracija

Woodstock je bio najpoznatiji muzički festival, održan sredinom Avgusta 1969. godine na obližnjoj farmi grada Woodstock. Obeležava dekatu Hipi pokreta, poznatom po antiratnoj, anti konzervativnoj i anti konvencionalnoj ideologiji širenja ideje o slobodi na način koji je tada bio skandalozan, a danas svakako impresivan. ”Deca cveća” su bila inspiracija za ovaj nesvakidašnji primerak sunca, ljubavi i slobode.

Zašto mislimo da će vam se svideti

Zbog svoje zlatne boje i impresivne veličine, WOODSTOCK je figura koja nas podseća na sunce, maslačak, suncokrete i slobodu. Njen loptasti oblik, daje magičan izgled vašem prozorskom oknu, koje se prelamaju na sunčevim zracima i spajaju sa prirodom, gde je njihovo prirodno stanište. Bilo da je jedna samostalna, ili više u grupi, čine centralne figure u vašoj postavci prostornog dekora. Napravljene od metala sa zlatnim finišem, što je čini otpornom na habanje i praktično večnom.

U vašem prostoru

Loptasti oblik zlatnog sunca, ili ako više volite maslačka, iziskuje malo veći prostor kako bi došao do pravog izražaja. Zbog svoje veličine i loptastog oblika prečnika od 23cm, potrebna mu je polica ili postoje na kojoj može samostalno stajati. Odlično izgleda u kombinaciji sa stonom lampom koja bi bacala svetlost na njene metalne površine i akcentovala zlatnu boju. U kombinaciji od dva ili tri sunca, dobijate neverovatan efekat igre ovih razbarušenih kugli na vašoj komodi ili možda čak na stolu za ručavanje.

News
Letter

Vesti o novim proizvodima, trendovima i specijalnim popustima direktno u vašem inbox-u!