Dobro došli na CREDENZA online!

Wounded Soul

4.160,00 RSD

Keramička skulptura – vaza.

Brend: Credenza Objects

1 na zalihama

SKU DEK005 Kategorije , Tagovi , ,

Naziv: Wounded Soul

Tip: Vaza

Model: Wounded Soul

Količina: 1 komad

Boja: Bela

Materijal: Keramika

Dimenzije: 24 x 17 cm, V 40 cm

Težina paketa: 1.9 kg

Uvoznik: Credenza doo Subotica

Zemlja porekla: Kina

Cena isporuke za ovaj proizvod je 415,00 RSD.

Napomena

Ako se odlučite za kupovinu više od jednog proizvoda, konačna cena isporuke zavisi od ukupne težine svih poručenih proizvoda i u svakom trenutku je možete proveriti klikom na ikonicu KORPA i zatim klikom na PREGLED KORPE.

Isto tako, ako na stranici za PLAĆANJE kao način plaćanja odaberete Plaćanje pouzećem, trošak isporuke će biti uvećan za poštarinu u iznosu od 1% od ukupne otkupne vrednosti naručenih proizvoda,  minimum 20.00 RSD i za poštarinu za rukovanje otkupnom pošiljkom u visini od 30.00 RSD po važećem cenovniku Pošte Srbija.

Više o uslovima isporuke pročitajte ovde.

Credenza je pokrenuta od strane dva prijatelja zaljubljenika u dizajn i uređenje enterijera koji su u konstantnoj potrazi za lepim stvarima kojima možete oplemeniti vaš životni prostor. Naša zajednička strast, svojevrsni Folie A Deux, kako mi volimo da to zovemo, za rezultat ima ponudu proizvoda koji su neobični, bezvremeni i pre svega prelepo dizajnirani. 

Saznaj više ovde!

Inspiracija

”Nekada je samoća pravi raj za umorni um i čudesno utočište za ranjene duše.” – Mehmet Murat Ildan. Mnogi bi se složili sa poznatim Turskim piscem i rado pobegli od sveta kako bi vidali slomljeno srce. Statua koja toliko živo prikazuje stanje duše, može da bude podsetnik za sve naše pobede. Ona stoji ponosno na polici sa knjigama, koje su nam utočište, kada je to našem biću potrebno.

Zašto mislimo da će vam se svideti

WOUNDED SOUL je zapravo originalno izrađena kao vaza, međutim nama ona to nikada nije bila. Keramička figura neobičnog trošnog izgleda sa zadnje strane je prazna, koja joj omogućava da bude stalak ili sud za odlaganje ukrasnih aranžmana. Sama po sebi je skulptura i kao takva najbolje oslikava vaš kutak sa knjigama ili prostoriju za opuštanje i razmišljanje. Njena dimenzija od 40cm čini je centralnom figurom bilo koje površine a izrada dozvoljava postavljanje pored rasvetnih uređaja, koja joj daju posebnu notu energije koja ona isijava. Mi smo je videli ovako, a vama ostavljamo na maštu da je uklopite u svoj prostor.

U vašem prostoru

WOUNDED SOUL je keramička figura bele boje i specifičnog trošnog izgleda. Njene šupljine u odnosu na pozadinu na koju se postavi, daju efekat različitosti tekstura i boja. Zid kontrastne boje ili drvena vitrina će se oslikavati kroz otvore i davati joj potpuno novu dimenziju. Međutim, ako se postavi ispred prigušenog toplog usmerenog svetla, postiže neverovatan mističan izgleda isijavanja i igru senki na okolnim predmetima i površinama.

News
Letter

Vesti o novim proizvodima, trendovima i specijalnim popustima direktno u vašem inbox-u!