Promo kodovi

Opšta pravila

Promo kod je niz slova i brojeva na osnovu koga, kupac ostvaruje pravo na popust prilikom kupovine, do visine naznačene na Promo kod-u.
Kupac ostvaruje pravo na Promo kod u okviru određenih promotivnih ponuda ali ga je takođe moguće dobiti i na osnovu prethodnih kupovina.
U momentu izdavanja Promo kodova, CREDENZA doo Subotica će doneti odluku o vrednosti Promo kod-a, kategoriji kupaca kojoj će Promo kod biti izdat i vremenskom važenju Promo kod-a.
Vrednost Promo kod-a je izražena u vidu procentualnog popusta.
Promo kod se ne odnosi se na trošak poštarine, ukoliko ista postoji.
Pravo na ostvarenje popusta na osnovu Promo kod-a možete ostvariti prilikom kupovine putem CREDENZA Online prodavnice.

Kako se dobija Promo kod?

Promo kodove naši kupci mogu dobiti na nekoliko različitih načina u zavisnosti od kategorije kupca: putem e-mail-a, socijalnih mreža i putem pop up prozora na CREDENZA Online prodavnici. Dobijanje Promo kodova nije garantovano osim kada je određeno Uslovima korišćenja/prodaje koji su u svakom momentu dostupni posetiocima CREDENZA Online prodavnice ili kada je uslov za dobijanje Promo kod-a nedvosmisleno naznačen na stranicama naše prodavnice u toku promotivnih kampanja.

O svim instrukcijama vezanim za ostvarivanje popusta po osnovu Promo kod-a CREDENZA doo Subotica, u momentu izdavanja Promo kod-a, obaveštava kupce putem CREDENZA Online stranice.

Važno

Promo kodovi se mogu iskoristiti samo jednom i ne mogu se kombinovati!

Kako iskoristiti Promo kod?

Korišćenje Promo kod-a prilikom poručivanja u CREDENZA Online prodavnici. stranci je veoma jednostavno.

Ukoliko Vam je potrebna pomoć pratite dole navedene instrukcije:

U CREDENZA Online prodavnici odaberite željeni proizvod i dodajte ga u korpu.

Kada ste završili sa odabirom proizvoda, klikom na KORPA ikonicu u gornjem desnom uglu bićete u mogućnosti da vidite sadržaj vaše Korpe.

Tu imate 2 opcije:

Opcija br. 1

Klik na dugme SADRŽAJ KORPE

otvara novu stranicu na kojoj ćete videti tabelu sa detaljanim sadržajem vaše korpe ispod koje se nalazi polje za unos Promo kod-a. Unesite Promo kod i pritisnite dugme PRIMENI. Ako ste uneli trenutno važeći Promo kod, iznos za plaćanje će automatski biti umanjen za vrednost Promo koda i vi možete nastaviti sa plaćanjem.

Ako ste uneli pogrešan Promo kod ili je Promo kod zbog vremenskog ograničenja važnosti istekao, iznad tabele sa sadržajem vaše korpe pojaviće se poruka POGREŠAN PROMO KOD i vi nećete biti u mogućnosti da ostvarite popust.

U tom slučaju, proverite da li ste pravilno uneli Promo kod  i proverite da li je validan u smislu vremenskog ograničenja pa pokušajte ponovo.

Opcija br.2

Klik na dugme NASTAVITE SA PLAĆANJEM

Ako ste se odlučili za ovu opciju, isto ćete imati priliku da unesete Promo kod. 

Na vrhu stranice videćete poruku Imate kupon? Kliknite ovde da biste uneli vaš kod. U polje ispod unesite vaš Promo kod i pritisnite dugme Iskoristite kupon.

Nakon što ste uneli validan Promo kod, iznos za plaćanje biće umanjen za vrednost Promo kod-a i možete nastaviti sa plaćanjem. Ako je uneti Promo kod pogrešan, bićete obavešteni o tome porukom na ekranu i u tom slučaju postupite na način opisan pod opcijom br.1.

Dodatna pomoć

Ukoliko Vam je potrebna dodatna pomoć, molimo vas kontaktirajte našu CREDENZA Online službu prodaje putem e-mail-a na: [email protected] ili na telefon: 062/846-2985